English
Nederlands
Français
   
HomeCompany Nederlands

 
 

YES Logistics Benelux in Rotterdam is uw aanspreekpunt in Nederland en Belgie in de wereldwijd opererende YES Logistics familie. YES Logistics is de aanbieder van van geïntegreerde logistieke oplossingen en dienstverlening van de Yang Ming Group.

 

YES Logistics Corp., opgericht op 11 november 1999, is onderdeel van Yang Ming-groep. YES Logistics Corp. is opgericht om te voldoen aan de toenemende vraag naar internationale logistiek. Met behulp van de kernwaarden " Integrity and Upgrading ", is YES Logistics Corp. is staat om professionele, efficiënte en totale logistieke dienstverlening aan te bieden.

Afgezien van de internationale logistieke centra in Taiwan ( Keelung en Kaohsiung ), heeft YES Logistics Corp. kantoren in Shanghai, Shenzhen, Xiamen, Tianjin, Wuhan, Hefei, Ningbo, Changsha, Zhongshan en Hong Kong. Verder hebben we samen met CSC Chongqing Changjiang National Shipping Company een joint venture, Chang Ming International Logistics in Chongqing, China.
Tevens hebben we kantoren in Los Angeles, Hamburg, Rotterdam, Aarhus, Frankfurt en partner-kantoren in alle andere grote steden. Deze kantoren vormen    een sterk en snel reagerend wereldwijd netwerk, zodat we in staat zijn om snel passende logistieke diensten aan te bieden.

YES Logistics is actief in Rotterdam sinds 2007 door middel van een joint-venture met de Nederlandse Koninklijke Burger Groep en kreeg controle over de joint-venture op 1 januari 2011, op welke datum de joint-venture werd omgedoopt in YES Logistics Benelux BV.

YES Logistics Benelux is nu nog meer geïntegreerd in de wereldwijd opererende YES Logistics familie om aan de behoefte van onze klanten te voldoen.
YES Logistics Benelux biedt diensten zoals import douane-inklaring, binnenlands vervoer, opslag en distributie. Hoe groot uw zending ook is,   YES Logistics Benelux kan uw transport regelen naar elke bestemming in Europa, inclusief alle benodigde formaliteiten. Ook kunnen wij uw export verzorgen van Europa naar Azië en de Verenigde Staten met inbegrip van alle benodigde diensten, zoals de afgifte van uitvoercertificaten, voortransport, cross-docking, het laden van containers en de haven douaneformaliteiten.

YES Logistics Benelux is gevestigd in de haven van Rotterdam in Nederland.
Rotterdam is de grootste haven van Europa en is de belangrijkste toegangspoort voor lading van en naar Europa. Dankzij de uitstekende verbindingen met het achterland in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland, kan YES Logistics Benelux U een snelle ladingsstroom bieden van en naar Rotterdam en Antwerpen naar alle Europese bestemmingen.

 
   
 
 

YES LOGISTICS BENELUX B.V. - ALBERT PLESMANWEG 61D - 3088GB ROTTERDAM

TEL : +31 - 88 - 3088199 FAX: +31 - 88 - 3088198 EMAIL : info@yeslogistics.nl
copyright : Yes Logistics Benelux B.V.